kedd, január 22, 2008

Indul a félév, jön Aaron

Mindjárt indulok a reptérre, délben érkezik Aaron gépe. Tegnap este indult Montrealból, Párizsban szállt át reggel. Már kiírták a reptér honlapján, 12:09 az AF1694/DL8570/MA6559 járat várható leszállása.

Ha megjött, megnézzük a hostelt, ha nem lesz nagyon fáradt, megmutatom az egyetemet, aztán majd kitalálunk valami kreatívat. Biztos fura lesz, nekem is fura volt az első afrikai napom. Persze, közel sem ugyanakkora a különbség, de bzitos teljesen másnak látja a pesti valóságot, mint én. A napokban kicsit kritikusabban, alaposabban figyeltem a környezetet, bizony, a külső szemlélő meglátja, hogy itt-ott rozsdás, koszos, össze van firkálva, szemetes, mocskos. Néhány nap alatt hozzá lehet szokni, de ez sem az, mint amit az útikönyvekben közvetítenek.

Este welcome party, vagy legalábbis valami hasonló. Veszünk néhány sört, aztán feel-good. Ha leszünk elegen, talán pókerezni is tudunk, este meg Schoolclub. De az is lehet, hogy Aaron elfáradt az úton, ráadásul a hatórás időeltolódással is meg kell majd küzdenie. Ahogy a sportolók mondják, napi egy óra átállásra képes a szervezet, akár egy hét is kellhet majd hozzá.

Nincsenek megjegyzések: