péntek, március 14, 2008

F1 hétvége

Legalábbis azt hiszem.

Félig megnéztem a Season Introduction, végig Hamiltont fényezték, nem igazán tetszett. Mind arról beszéltek, hogy tovább kell folytatni az eddigi jó hozzáállást (mentáliti). Na ja, mert eddig olyan baromi jó volt a kifelé közvetített közhangulat. A tavalyi idényben többször olvastam a bulvárlufivá fújt ügyeikről, mint a tényleges sporteseményekről. No de majd kiderül, nem ásom el előre a sorozatot.

Hajnali fél négykor kezdődik az első időmérő edzés, megpróbálom megnézni a reggeli közvetítést. Most töltöm a tegnapi szabadedzést, 3 órányi F1 móka, ha elég erőm lesz hozzá, végignézem.

A ráérő időmben fordítom a Swashbucklerst, előbb-utóbb elkészül. A szövegekhez még kedvem is van, inkább a fontfájlokt átrajzolását tolom, amíg lehet, az mindig macerás. Egy rakás cirill betűt kell kicserélni ékezetes mindenfélékre.

Tanulni is kellene, de egyelőre nem visz rá a lélek. Jövő héten három fontos vizsga lesz, mindet jól meg kell írnom, hogy könnyebb legyen a félév végi vizsgaidőszak. Felvettem majd' egy tucatnyi tárgyat, bár tudnám, hogy minek.... De ha már így alakult, mindet el kell végeznem, hogy előbb-utóbb legyen valami papírom arról, hogy sikeresen abszolváltam ezt az egész nagy bürokratikus maszlagot, ami körülvesz.

Továbbra is folyamatosan a Diákhitelen rágódom. Pénzre mindenképpen szükségem van, de ha felveszem, ismét dönteni kell. A mindennapi költségek fedezésére használom és jól érzem magam belőle. Jó cuccok, főtt kaja, benzin, néha egy-egy koncert. A másik opció, hogy gépet veszek belőle, amire szintén mindenképpen szükségem van, de akkor továbbra is megmaradnak a mindennapi likviditási gondok.
Talán a diákhitel és a diákmunka együtt lesz a megoldás.

Nincsenek megjegyzések: