vasárnap, május 24, 2009

A júliusi nagy út

Wizzair_by_StMaartenpiloot Délelőtt boltan voltunk Bandival, végig azon rágódtunk, hogy a fenébe is, nagyon el kéne már menni néhány napra a világba. Elhatároztuk, hogy összeszedjük a paramétereket nekiállunk jegyeket nézni és befizetünk az első járatra, ami megfelel.

A specifikáció:

  • Fapados járat
  • Európán belül bárhova
  • Irányonként illetékkel a maximális ár 7000 Ft
  • 1, esetleg 2 éjszakát kell maradni
  • Ne ütközzön vizsgával

Majdnem elcsábultunk egy római túrára, de kiderült, hogy az üti az egyik vizsgát. Végül a Wizzairnél foglaltunk Párizsba. 1-én délután kimegyünk, 3-án vissza.

eurolinesMihelyt átutaltam az árát, csörgött Peti, hogy akkor mi lesz az Afrikás kocsival. Úgy döntöttünk, hogy lemondunk az itthoni, saját névre írt gépről, sajnos aránytalanul magasak a költségek ahhoz, hogy utazzunk vele bő két hetet. Ráadásul a vételár sem alacsony. Helyette elmegyünk Angliába és ott veszünk egy jobbkormányos terepjárót az itthoni ár töredékéért. Átírás helyett egy teljes körű meghatalmazással fogjuk használni. Kint úgyis eladjuk és repülővel jövünk haza.

Szóval 1-én megyünk Párizsba, majd 3-án az éjszakai Eurolines busszal átmegyek Londonba és onnan már remélhetőleg a kocsival jövünk haza.

Nincsenek megjegyzések: