vasárnap, április 19, 2009

Forgattunk, dolgozat dolgozat hátán, fordítások

Ajj, már öt félkész blogposzt van, a napokban befejezem és jöhet is ki.

Szorgos heteket tartok, három héten belül vége a félévnek, ilyenkor 8-10 tantárgyból kell házidogát, beadandót készíteni. Megy a kreatív éjjel-nappal. Tegnap rövidfilmet forgattunk, jól felbolygattuk a belvárost. Rengetegen jöttek oda hozzánk, hogy mi a fenét művelünk. Sokan fotóztak, remélem, hogy néhány blogon megjelenünk. Hogy miről és mit forgattunk, az kiderül, mihelyt elkészülök a vágással. Szerda, esetleg csütörtök.

Ezek mellett megint több fordításon dolgozom egyszerre. Teher alatt nő a pálma, na. Még mindig tart az ArmA projekt, ezen ősz óta dolgozunk. A fejlesztők a napokban készültek el vele, mi is már az utolsó simításokat végezzük. A háttérben készül a Ghostbusters is, bár ennek a megjelenése még odébb van. A Trainzt sikeresen befejeztük, előbb-utóbb a polcokon fog landolni.

Elkészült a két Bagaboo táskám, nagyon jók lettek. Az egyik fekete és a közepén egy Fair Trade logó van. A párja pedig egy övtáska, amit a gambiai zászló színeiből állítottam össze. Mihelyt időm engedi, posztolok róluk fotókat.

A vizsgaidőszak úgy általában laza lesz. Két nehezebb akadály van. A fő mumus a matek, amit mindenképpen teljesíteni fogok ebben a félévben. Keep the fingers crossed, fel kell kötni a gatyát, nagy a tét. Hasonló kategória a vezetői számvitel. Úgy magában egyik sem gonosz, viszont rá kell szánni 1-2 hetet, hogy stabilan meglegyen.

Az Afrika projekt halad a rögös úton, minden elkészült fordítással egyre közelebb jutok a célhoz.

DSCF4801 (Small)

A végén következzék egy kép a tegnapi forgatásról. Hamarosan közzéteszem a végleges videót. Addig is lehet tippelni, hogy mi volt az üzenetünk és a célunk.

Nincsenek megjegyzések: