szerda, január 28, 2009

Update

Little_Pierrot_by_skeev Elindult ez az év is, az alkalmazás teljes processzoridővel fut. Még néhány nap van a vizsgaidőszakból. Még van hátra néhány tárgy, de már teljesen belefáradtam. A jobb/izgalmasabb/érdekesebb tárgyak mind simán sikerültek elsőre, viszont az általam kevésbé jónak/izgalmasnak/érdekesnek titulált kurzusokkal most is (mint mindig) gondok vannak. Most már biztos az őszi féléves jutalomjáték, visszatapsolnak még egy körre. Ez olyan sír/nevet helyzet. Nevet, mert lesz egy egész évem a szakdolgozat megírására és végre talán sikerül összehoznom a könyet is, amit egy ideje tervezek. Nem kell őrült tempóban tanulni és több időm jut az egyéb projektekre.
Sír, mert ismét egy év csúszás. Az egyetem pedig továbbra is nagyon drága, főleg a járulékos költségei miatt.

Folyamatosan dolgozom a Marketing Intézet új honlapján, a váz már nagyjából készen van, most az adatokat töltöm fel. Néhány hét és élesítjük, szerintem jó lesz.

A hétvégi Fair Trade képzés a vizsgák miatt egy héttel később lesz. Így kicsit borul az időbeosztásom, viszont kényelmesen fel tudok készülni rá. Vállaltam egy demo tanítást Fogyasztói szokások címmel.

Még másfél hét és meglesznek az új domainek. Az egyik a következő nagy afrikai túrám honlapjának ad helyet, a másik pedig egy, a fair trade-hez közeli cím lesz. Ezt elsősorban mailcímnek fogom használni és átirányítom a Szövetség weblapjára.

Az afrikai út pénzgyűjtő projektje egyelőre sajnos a legalacsonyabb prioritáson fut. Jövő héten már kezdődik az új félév, nincs idő mással foglalkozni. 45 kreditet vettem fel, ezek mellett kell összeszedni a rám eső kb 2 millió Ft-ot. Össze lehet hozni kevesebből is, viszont amennyiben lesz rá lehetőségem, szeretném hazahozni és a saját nevemen megtartani az egyik autót, később ezzel mehetünk a fesztiválokra, rendezvényekre. Jól mutat a kávézós-teázós sátor mellett egy sivatagra felkészített, telematricázott fair trade-es kocsi.

Hétvégén megnyitottuk a 4. Gambia kiállítást, a helyszín ezúttal Székesfehérvár. Február utolsó heteire tervezem az ötödiket, szintén Fehérváron. Innen Szerencsre mennek tovább a képek.

Tavaly 112 blogpostot sikerült összehozni, idén igyekszem aktívabb lenni.

Nincsenek megjegyzések: