kedd, január 06, 2009

MSI Wind *3

Decemberben ismét gépet újítottam, ezúttal az MSI Wind U100 került fel a listámra. Méghozzá 3. Íme:

wind

A Speedshopnál vettem, máshol nem tudtak adni ugyanabból a típusból többet.

Fekete, 160 GB HDD, 2 GB RAM, 2200 MAh akku. Nagyon jó masina, nagyon tetszik. Stabilan működik, rendkívül gyorsan reagál, ésszerű használattal nem lehet túlterhelni. Az akku normál módban 100 percet, ECO módban 140 percet bír. Ha többre lesz szükségem, veszek majd hozzá egy nagyobb kapacitásút, az áruk egészen elérhető.

MSI_Wind_black_03 A LED-es kijelző tökéletes, nagyon jó a fényerő, még napfényben sem kell maxra venni. A BIOS frissítés után a helyére került a Ctrl és az Fn is és működik a Turbo mód is. Ilyenkor 8, 15, vagy akár 24%-kal nő a processzor órajele.

Vice City kitűnően fut, Fallout 1-2 is. A Guild Wars-t próbáltam még, majdnem minimál részletességgel 10-15 fps.

A billentyűzet mérete pont megfelel, az Eee után felüdülés ezen gépelni egész nap. A 720p a megfelelő kodekek feltelepítése után tökéletesen fut. Ha bekapcsolom a Turbó módot, a legtöbb 1080p-vel is elboldogul, bár a mozgalmasabb részeknél néha beakad. Melegedést egyáltalán nem tapasztaltam, HD közben néha langyos lesz, de ez még bőven belefér. Az Eee terhelés alatt, 900 MHz-n simán elérte a 63°C-ot, itt a 40-et nem nagyon hagyja el, 1980 MHz-n sem.

laptop_blur_by_sixOo

Nincsenek megjegyzések: