hétfő, október 13, 2008

Szivat a rendszer - net, gép, minden

Az elmúlt hetekben tapasztalható eltűnésem oka az, hogy még mindig nincs net az új albérletben. Cumi cumi hátán. Már ott tartok, hogy a tulaj nem is válaszol, egész egyszerűen csak nem jönnek bekötni és kész. Nem tudom, hogy mi a helyzet, de kezd nagyon elegem lenni az offline bezártságból. A szerződésben az áll, hogy a szeptemberi beköltözésre be lesz kötve a szélessáv, ehhez képest még csak egy kábelem van, az is dugó nélkül. Szánalmas. Lehet, hogy felmondok és inkább keresek valami jobb helyet.

Gépet kellene újítanom. Megint. Mivel az albérletben offline-ra vagyok kárhoztatva, egész nap a könyvtárban ülök, vagy az órákon lógok a wifin. Csomó munka szakadt rám, net nélkül nem tudok dolgozni. Viszont az Eee nem egy erőmű és a kijelzőjét bámulni is nagyon megerőltető, ezért állandóan a PC és a lopott net között mászkálok. Nem ragozom tovább, azzal nem jutnék előbbre.
Hamarosan lesz egy kis tőkém, bár más fontos célokra már nagyon megvan a helye, most mégis úgy gondolom, hogy vennem kellene egy kicsivel komolyabb notebookot. Egy 12,1'' MSI-t néztem ki, ami kicsi, könnyű, de van annyi ereje és tudása, hogy már nem kín huzamosabb ideig dolgozni rajta.

Most is a könyvtárban ülök, a gambia kiállítás képeit rendezem össze. Már a múlt héten ki kellett volna nyomtatni az egészet, de csak most vannak meg a képek, ráadásul a pénzt sem láttam még.

Füstölgés over, találkozunk még ott, ahol nincs sötétség.

Nincsenek megjegyzések: