szerda, december 09, 2009

Itt van a vizsga, itt van újra

Ismét elindult, már nem is tudom, hogy hányadik alkalommal. De erősen konvergál n-hez, az biztos.

A közgázon 6 vizsgám lesz, Miskolcon kb. 9. Azért kb, mert még nem minden tárgyból tudom a kritériumokat. Első körben szombaton lezavarok két zh-t Miskolcon, majd jövő szerdán Pesten matek és szombaton ismét antropológia Miskolcon. 29-én szeretnék menni statisztikára, ezt pedig 6-án követi 3 tárgy és 7-én még egy. És persze a többi, amihez még nincs időpont. A lényeg, hogy igyekezni kell, január 14-15 környékén indulunk Afrikába.

Próbálom jól beosztani az időmet, észnél kell lenni, csak akkor működik, ha minden lövéssel eltalálom a célt, avagy ‘dupla bull’ kell. Készítettem listát, nagyjából tudom tartani, bár mindig van néhány nem várt tennivaló, ami elvesz pár órát. Összességében azért falom a lapokat, füzeteket, könyveket, a végére biztosan legalább kettővel nagyobb lesz a fejem, mint eddig volt.

A napokban megnéztük Ágival az adventi vásárt a Vörösmarty téren, hihetetlenül jó volt, nem tudom, hogy volt-e már ilyen jó kedvem. Nagyon átjött a hangulat, nem voltak sokan, jó idő volt, szólt a zene és minden nagyon tetszett.

PC060036

Nincsenek megjegyzések: