szombat, augusztus 29, 2009

11-én számvitel vizsga. Egy lehetőség, mindent bele, megcsinálom. Neki is állok rendszerezni párszáz GB zenét.

Időkép

Gyönyörűkep.php

kedd, augusztus 18, 2009

Ratbike

A napokban egy újabb projektbe vágtam. Vettem egy öreg postás kempinget, felújítom és kicsit átalakítom. Holnap megyek a bringáért, egyelőre szét van szedve, úgymond “felújítandó” állapotban. Bár ez most szinte teljesen mindegy, a lényeg, hogy a váz és a kosarak felhasználhatók legyenek.

Szeretném még idén befejezni az építést. Az egész matt feketére lesz lefújva, kivéve a felniket, amik fényes fehérben fognak pompázni. Vastag DT küllők, duplafalú felni, hátul széles BMW gumi. Magasított kormány, hátratolt ülés, feketére fújt (a lehetőségektől függően bőrrel bélelt) levéltartó kosár hátul.

Az építés naplóját a ratbike.blog.hu címen vezetem.

kedd, augusztus 11, 2009

www.AfricaTrophy.com

Mostanában kevesebb időm jut a blog frissítésére. Sűrűsödnek az afrikai úttal kapcsolatos teendők, napközben fesztiválozunk, éjszaka dolgozunk. Tegnap készült el a logónk, valamint végre befejeztük a fesztiválokra vágott videókat is.
Újabb domainnel bővült a paletta, az utazás honlapja ezentúl ezen a címen is elérhető:

www.AfricaTrophy.comBudapest - Banjul

csütörtök, augusztus 06, 2009

Bánkitó fesztivál

Vasárnapig Bánkon vagyunk a Bánkitó fesztiválon. Nagy bringás kultfeszt. Egész nap standolunk, a menü Fair Trade tea és kávé.
Elhoztuk a Land Rovert, amit tegnap éjszaka feldíszítettünk, végre feltettük a matricákat.
A délutáni eső után úgy döntöttünk, hogy felállítunk egy sörsátrat. Most itt ülünk, főzzük a kávét és terjesztjük az ismeretet.
Ezt a levelet a T-Mobile BlackBerry® Instant E-maillel küldtem.