szombat, január 26, 2008

A növény


növény 003Múlt héten vettünk egy érdekes találmányt. Egy fekete doboz, benne föld és egy maréknyi mag. A leírás szerint az 1000 magból néhány hét alattt növény lesz, pontosabban zöldségzöldje. Amolyan házi melegház.





növény 004Mindenesetre elég fura, hogy egy olyan, jellemzően vertikálisan gyökeret eresztő növény, mint a petrezselym/zöldség, hogyan találhatna utat egy 3 centi magas földrétegben. És emiatt kizártnak tartom, hogy olyan erdőt növesszen, mint ami a termék képén van.

Kibontottam, beleöntöttem a földet a doboz aljába, majd rá a magokat. Ezután belenyomkodtam a magokat a földbe és kapott inni is egy felesnyi vizet. A leírás szerint sűrűn kell öntözni, ez vakószínűleg azt fogja jelenteni, hogy ha eszembe jut, lesz víz, ha nem, akkor majd isznak a levegő páratartalmából. Néhány héten belül történnie kell valaminek, remélhetőleg zöld akármik jönnek majd ki a földből.

A doboz tetejét tettem rá felfordítva, ötletes, hogy szinte az egész csomagolást fel lehet használni, így csak a papírja és a nejlonok mentek a kukába.

Felvettem videóra a növény életének első perceit, ahol nevezetesen semmi sem történik. Csodálom a türelmét a sok kis magnak, hogy képesek hetekig várni, hogy történjen valami. Mindenesetre itt a videó, némi Doo Wop stílussal fűszerezve:

Éljen a webkettő, a segítségével látszólag értelmetlen dolgokkal lehet megtölteni az internet csodás világát.növény 012

Napközben

Megérkezett a Da Vinci játék kézikönyve, ma azon dolgozom. ~1300 szó jut rám, rövid és könnyű szöveg. A kézikönyvet általában korrigálásra használjuk, hogy a megbeszélt szó- és így pénzarányt hozzuk össze. Így fair, na. A játékot még nem próbáltam ki, de így, hogy ismerem, sőt, lefordítottam a történetet, nem is nagyon érdekel. Minden részletét láttam már a szövegben, tudom a továbbjutáshoz szükséges trükköket, a párbeszédek következményeit. Amúgy egészen érdekesnek ígérkezik, majd egy fél év múlva talán rászánom magam.

Hétfőn lesz az utolsó vizsgám, utána egy hét szünet jön. Egyik estére szervezek egy pókert Aaronékkal és ha lesz időm és kedvem, nekiállok végigjátszani valamelyik korábban fordított játékunkat. Talán a Paraworld lesz az. Hétvégén megyünk Tapolcára, jó lesz már néhány nap szünet és lazítás.

Február elején kezdődik a következő félév, megbecsülni sem tudom, hogy mennyire lesz nehéz. Úgy raktam össze az órarendet, hogy a 4. félévi tárgyakból a fontosabbak mind szerdán vannak, így ha találok egy jó munkalehetőséget, vagy úgy alakul a fordítás, hogy több időt kell rá szánni, akár heti 6 napom jut majd rá. Felvettem néhány csúszó tárgyat is, vállalati pénzügy, matek 2, makroökonómia, ezekhez még nincs időpont. A matek nem tárgyújrafelvételes, szerintem abból a normál órára kell majd járnunk, de ez sajnos nincs szerdán.

003Főztem három teát, a poharakat a West-Balkan záróbulijáról hoztuk szilveszterkor. Napi kétszer főzök egy ilyen adagot, így megvan a szükséges folyadékbevitel. Vettem ötféle minőségi filteres teát és még tavalyról van jópár csomag leveles is.

004 Végre megjött az Új Magyarország, a központi népokító újság. Tisztán és érthetően elmagyarázzák a reformok, kormányzati döntések lényegét, évekkel ezelőbb elkezdhették volna szórni ezeket a kiadványokat. Érdekes és hasznos infó, bár a képeket kicsit jobban is összeválogathatták volna. Sehol egy jól kinéző fiatal, csupa unalmas dolog.
Ma befejezem a novemberi számot, ami múlt héten jött meg, utána nekiállok a januárinak, ezt tegnap dobta be a postás.

csütörtök, január 24, 2008

Cikk a Reformátusok Lapjában

Az alábbi cikk jelent meg rólam a Reformátusok Lapjának eheti számában:

Az újság ára 150 Ft, a hét folyamán remélhetőleg még elérhető az egyházi könyvesboltokban, gyülekezeteknél. Köszönöm a lehetőséget és a hosszú beszélgetést.

Azóta teljesen máshogy látom a világot, összehasonlítva a kiutazás előtt és közvetlenül utána megjelent újságcikkekkel és interjúkkal látszik, hogy mennyire mások voltak akkor az elképzeléseim a világról. Úgy indultam, hogy másoknak segítsek, de a végén az lett belőle, hogy magamnak segítettem. Megvalósítottam azt, amire sokan egész életükben vágynak. Azt, ami mindenkinek eszébe jut minden nap, hogy ha az élet úgy hozza, szeretne belevágni. Egy hegy megmászása, valami rendkívüli teljesítmény, vagy akár egy apróság. Bármi, amit komoly célnak nevezünk, a képességek próbája és közvetetten az addigi munka egyfajta gyümölcse. Eltekintve a veszélyektől és a negatív nem várt dolgoktól, nagyon jó volt. Megvolt az 'A mindenit' élmény, ami sokaknak soha nem adatik meg. Például akkor, amikor a csomagommal a kezemben hajnali kettőkor a repülőgépről leszállva a gép lépcsőjén álltam és megcsapott a Szahara illata. Hőség, állott halszag, magas páratartalom. Vagy amikor a megérkezésem napján mentünk a kocsival. Öreg, rozsdás, gyűrött terepjáró, a sivatagi úton a város felé. Az ablak törött, működő műszer egy sincs. Jobbra az úttól néhány méterre egy kiégett, rozsdás teherautó, az úton előttünk egy Police Checkpoint tábla, balra pálmafák és lerobbant kunyhók.

Vagy amikor még az odaúton a gépre vártam Lisszabonban. Este nyolc óra, körülöttem csak feketék, a környéken sehol egy európai. Mind furcsán néztek rám, Dakar felé nem szokott fehér fiatal utazni, főleg nem egyedül. Tudtam, hogy több hónapra indulok a Afrikába, a Nagy Sivatag mellé. Tele kiváncsisággal és tenni akarással.

Vagy amikor egyik este elkísértem Abdoulie-t az ivóba. Egy fél csirkéért mentünk, az volt a vacsora. Amíg megsült, leültem egy asztalhoz és egy Julbrew sör társaságában az egyik helyivel beszélgettem. Autógumik javításából él, igazi rasztafari, gyönyörű angol kiejtéssel. Büszkén mesélte, hogy elvégezte az elemi iskolát. Teljes odaadással hallgatta minden szavamat, láthatóan büszke volt rá, hogy egyetlen fehérként vele beszélgettem. A boldogsághoz nem mindig kellenek nagy dolgok.

kedd, január 22, 2008

Indul a félév, jön Aaron

Mindjárt indulok a reptérre, délben érkezik Aaron gépe. Tegnap este indult Montrealból, Párizsban szállt át reggel. Már kiírták a reptér honlapján, 12:09 az AF1694/DL8570/MA6559 járat várható leszállása.

Ha megjött, megnézzük a hostelt, ha nem lesz nagyon fáradt, megmutatom az egyetemet, aztán majd kitalálunk valami kreatívat. Biztos fura lesz, nekem is fura volt az első afrikai napom. Persze, közel sem ugyanakkora a különbség, de bzitos teljesen másnak látja a pesti valóságot, mint én. A napokban kicsit kritikusabban, alaposabban figyeltem a környezetet, bizony, a külső szemlélő meglátja, hogy itt-ott rozsdás, koszos, össze van firkálva, szemetes, mocskos. Néhány nap alatt hozzá lehet szokni, de ez sem az, mint amit az útikönyvekben közvetítenek.

Este welcome party, vagy legalábbis valami hasonló. Veszünk néhány sört, aztán feel-good. Ha leszünk elegen, talán pókerezni is tudunk, este meg Schoolclub. De az is lehet, hogy Aaron elfáradt az úton, ráadásul a hatórás időeltolódással is meg kell majd küzdenie. Ahogy a sportolók mondják, napi egy óra átállásra képes a szervezet, akár egy hét is kellhet majd hozzá.

szerda, január 16, 2008

iPod kábel

Végre sikerült beszereznem egy új kábelt az iPodhoz. A régi kontakhibás volt, ezért nem tudtam tölteni vele, szakadozott a kapcsolat, amikor a gépen volt és a formázás sem ment végig.

Ezzel minden remekül működik, legalábbis egyelőre úgy tűnik. Talán egy szinkronizálást is megkockáztatok majd.ipod_restore

kedd, január 15, 2008

hétfő, január 14, 2008

Egy darab Mercedes

felni 003Lemostam, lesikáltam a dísztárcsát. Most újra régi fényében csilloghat. A szélein látszik a kor, nehéz időket élhetett meg. De talán ezektől lesz érdekes; neki már van egy története. Itt-ott kisebb horpadások, karcolások. De a csillag makulátlan, mintha most gyártották volna.

45 dollárért lehet ilyet rendelni, de az már nem eredeti.
Lehet, hogy egy öreg állólámpáson szolgált, de érkezhetett akár egy 190D-ről is. Feketéről, manuális váltóval, hatalmas kormánnyal. 20 évvel ezelőttről.

A hátulját nem tudtam rendesen megtisztítani, az évek munkája otthagyta a nyomát. Fékpor, kopás, korom. Négy rögzítőkapocs volt rajta, ezek sajnos teljesen elkorrodáltak, ki kellett dobnom. Jó lenne rendesen megtisztítani, de még nem jöttem rá a módjára.felni 004

felni 001

Vizsga után, vizsga előtt

Megvolt a mai kisvállalkozás vizsga, este fél hétre kell visszamenni az eredményért. Viszonlyag könnyű volt, 55 perc alatt befejeztem. 20 pont kell legalább a negyvenből és akkor kb négyes leszek.

Most elnézek megint a keleti játékboltba, hátha sikerül beszerezni a szkarabeusz színű Gyurmalint.

Még a vizsgára menet láttam egy Merci fém dísztárcsát a Ferenc körút sarkán, kicsit beljebb rúgtam egy kocsi alá. Szerencsére még két órával később is ott volt még, így visszafelé elhoztam.

Így már van egy darab Mercedesem.

Este lepucolom, elég koszos és fékporos. Kicsit karcos itt-ott, de ennyi belefér.

Így néz ki, csak kicsit koszosabb állapotban van:

mb_ponton_hubcap_13inch_DB125

vasárnap, január 13, 2008

Forgalomkorlát, csomagszűrés

Undorító egy dolog, amit a Chellonál művelnek.Úgy tűnik, vasárnap délután négyig szűrik a csomagokat. A shot 16:07-kor készült, 30 másodperces bontásnál. Déltől négyig 115 KB / 25 KBvolt a P2P limit. Egyrészt megértem, hogy korlátozzák a letöltést, de azért mégis undorító. Vajon akkora adatforgalmat generálnak a felhasználók vasárnap délután, hogy vissza kell fogni a gyeplőt? Vagy inkább csak szivatás és arra próbálnak rábírni, hogy menjek más szolgáltatóhoz?
Előbb-utóbb úgyis elérik a céljukat. De nem biztos, hogy az így elvesztett előfizetők és a hozzájuk kapcsolódó potenciális ügyfelek elfordulása nem okoz nagyobb kárt, mint a nagy adatforgalom.
Egy átlagos közösségben az informatikához értő tag az informatikai véleményvezér. Igen, általában ők töltenek le és bárkinek bármi kell, hozzá fordul. Ha a véleményvezér otthagyja az internetszolgáltatóját, szinte biztos, hogy az ismerőseinek sem fogja ajánlai többet és jópáran emiatt nem a korlátozó szennyet fogják választani. Még akkor sem, ha amúgy egyáltalán nem töltenek le.

Január 13 - Lasagna, Gyurmalin

Tegnap elindultam Gyurmalint venni. Ki kell próbálnom ezt a hatalmas találmányt. Zseniális ötlet.
Elmentem a város másik végéig a bolthoz, de zárva volt. Este hatig van nyitva, de valahogy kimaradt, hogy szombat van. Mindegy, majd hétköznap visszanézek.
Ha már arra jártam, megnéztem a partot. Elsétáltam a Jászai Mari tértől majdnem az Árpád hídig. A kikötő tele van hajókkal, a legtöbb állás foglalt volt. A szokásos kirándulósok, néhány nagyobb és néhány lakóhajó. Többen állandóan lakhatnak, láttam füstölő kéményt, bringákat a tetőn, macskát az ablakban.Kiötlöttem egy újabb vállalkozási tervet, de erről majd máskor. Hosszú távon jövedelmező lehet, de sok tőke kellene hozzá. De a turizmushoz talán lehet befektetőket találni.
Visszafelé vettem ezt-azt és végre felavattam a lasagnás tálat, amit még tavaly sikerült beszerezni. Az eredmény egészen jó lett. 9 lap tészta, fél liter tej, 15 dkg sajt, fél kiló hús, persze darálva.
Nekiálltam bepótolni a filmes lemaradásomat. Elsőként Boomtown S01E01, nem rossz, de valahogy mégsem az igazi. Utána Ghost Whisperer S01E01. Ez már sokkal jobb volt, megdöbbentő és mellbevágó. Töltöm a többi részét, eddig az első 6 jött ki.

Holnap kisvállalkozás vizsga, kedden szolgáltatásmarketing, csütörtökön mikroönonómia. Mindből jó eredményt kell produkálnom elsőre.
22-én érkezik Aaron, addigra be akarom fejezni ezt a félévet. Néhány (jópár) tantárgy csúszni fog, de megpróbálom bepótolni valahogyan. Az utolsó másfél hónapban nem tudtam készülni, ezen csúszott el a félév, de most már mindegy, nem szabad gondot csinálni a problémából.
Jövő héttől melókeresés, vészesen közeleg a szeptember.

szombat, január 12, 2008

No more vizsga pls

Elég már a vizsgaidőszakból. Így is épp elég sűrű volt az elmúlt időszak, abszolút nincs most kedvem a vizsgákhoz. Kettő megvan, még legalább hármat tervezek mellé. Ötöt meg majd jövőre, ez most sajnos így jött ki.
22-én terveztem bemenni a szolgáltatásmarketingre, de pont akkor érkezik Aaron gépe, amikor a vizsga kezdődne. Szolgmarkból tehát maradt 15-e. De elmehetnek a jó francba. A vizsgaidőszak elején jelent meg a tankönyv, múlt héten meg is rendeltem, de persze még nem érkezett meg. Most tehát bármiféle segéd- és tananyag nélkül várom a keddi vizsgát. Persze az órai anyag sincs fent a neten, legalábbis nem találtam meg. Persze, én is hibás vagyok, de ez azért mégiscsak röhej.
Ha kedden átmegyek belőle, biztos jól fog jönni a tankönyv, ha pl szerdán érkezik meg. Ha viszont bukta lesz a dologból, akkor is totál mindegy, mert a következőre nem tudok elmenni. 28-án van még egy UV időpont, de akkorra már le lehet szállni rólam.
Ha vége lesz ennek az erőltetett mizériának, kiveszek néhány hét szabit. Legjobb lenne már most eltűnni ebből az egészből...

Tegnap feltettem a tisztaszoftveres, legális Vistát, alig 6 órám ment rá a telepítésre. Upgrade ez a szar. Először fel egy XP, majd rá a Vista. Persze közben legalább 15 fagyás, ráadásul egyszer a telepítő 95%-nál fagyott le és nekiállt rollbackelni, hogy utána újra elkezdhesse.


Voltam tegnap információs szemináriumon. Sok hasznos infó, fényezés, de sajnos tényeket nem sűrűn hallottam. Attól pedig teljesen undorom van, hogy ügynökösdit játsszak és a rokonok hiénája legyek. Oké, persze, minden cégnek kellenek ügyfelek, de ne röhögtessen már azzal, hogy akármire is rábeszéljem a rokonokat. Amúgy a célok teljesen jók és az ügyfél érdekeit szolgálják; elmehetnek a búsba a beszervezősdivel. Inkább csinálok valami mást; olyat, ami korrekt. Találtam egy érdekesnek tűnő gyakornoki helyet, ha lesz erőm elkészíteni az aktuális önéletrajzomat, fényképpel, mindenfélével, talán beadom.

csütörtök, január 10, 2008

Vizsgák

Túl sok minden történt mostanában, mondhatni lemerültem. Eddig toltam a vizsgákat, amíg lehetett, de előbb-utóbb muszáj lesz megpróbálni mindet.
Nehezen bírok el a tananyaggal, nagy része sajnos most egyáltalán nem tud érdekelni, néhány perc után elalszom rajta, vagy felhúzom magam a sok hülyeségen. Csomó más, értelmesebb dolgot is el tudnék képzelni helyette. Ahogy vége a vizsgaidőszaknak, nekiállok pénzt csinálni, nem várhatok még évekig a semmire.
Jövő héten így kb 8 vizsga lesz. 40 kreditet vettem fel, 8 már megvan, 20-at legalább el kéne érni, hogy minél kevesebb legyen a csúszás.
Továbbra is tartom, amit elhatároztam. Ősszel jármű jön. Vagy megkeresem a kocssi árát, vagy repülök.

Elmehet a postás a francba

Vettem egy új kábelt néhány napja a Vaterán. Csomagban kértem, értékbiztosítással. Így a 2800 Ft-os cuccra 1200 Ft postaköltséget fizettem. Tegnap egy postai értesítő fogadott a postaládában. Ezek szerint a postásnak nem volt kedve felhozni a csomagomat az 1200 forintomért. Elmehet a bús francba. Ma elindultem a csomagért. Már az utcán vettem észre, hogy ezt bizony nem a szomszéd utcában lévő fiókban vehetem át, hanem a 100-as számúban. Az Üllői út 55 van az utca végén, gondoltam, hogy a szelvényen álló Üllői 119 nem lehet olyan messze, bevállalom gyalog is.
A Klinikáknál tartottam kb a 75-nél, a Nagyvárad térnél pedig végre megvotl a 119. De itt bizony nincs posta. Kifizettem 35 forintot wapon, hogy a T birodalom kegyeskedjen kiköpni a posták listáját. Naná, hogy a 100-as nem volt ott a találatok között. Néhány perc workarounddal rájöttem, hogy a főposta az Üllői 116-ban van. Gondoltam, hogy bár a túloldal még csak a 88-as házszámnál tart, innen már nem lehet túl messze.
Ez volt a hiba. Még két metrómegállónyit gyalogoltam, mire megtaláltam. Összesen 4 kilométert gyalogoltam a csomagomért. Bekaphatják, ez is egy nagyon vidító és motiváló nap volt. Az útvonaltervező szerint kocsival 5, azaz öt perc alatt odaértem volna a gyalogos kb 2 - 2 és fél óra helyett. Kocsit a népnek! Ne kelljen már minden aprósággal ennyire megküzdeni.
És amíg rá vagyok kényszerítve a metrózásra, gyaloglásra, jól esne, ha a megállókba kihelyezett térképeken házszám is lenne, így nem kéne ekkorát cumizni.
Most szól huszadszor a Kell ott fenn egy ország és a Mad World. Ezek passzolnak most leginkább...
Tegnap hat órát beszélgettünk Zsuval, az legalább jó és termékeny volt. Összeszedtünk néhány jó ötletet, már csak erőt kéne gyűjteni hozzá.

vasárnap, január 06, 2008

Január 6.

Holnap gazdaságpszichológia vizsga. Hajnali kilenctől, öltönyben. Utána terveztem a kisvállalkozások zh-t, de ezt inkább csúsztattam néhány nappal, nem volt időm/erőm/kedvem/hangulatom felkészülni. Túl sűrű volt a program mostanában, már kezd elegem lenni belőle. Még nyolc és fél hónap, aztán vagy kocsi, vagy repülő.
Vettem két könyvet a Mammutban (Szabadkőművesség, Fapados forradalom), megpróbálom ismét rendszeresíteni a havi egy könyv normát, mostanában sajnos alig volt lehetőségem olvasni.

A holnapi vizsga után elnézek Ticci rockabilly boltjába, wapon találtam, amikor rockabilly üzletet kerestem a Mammutban. A honlapján láttam néhány jó inget, talán lesz a méretemben is.
Még a hét elején találtam egy jó felvarrót a Vaterán, már csak bőrkabát kéne hozzá. Lehet, hogy a héten meg is veszem; lángoló dobókockák, kb 30 centis. Egy fekete kabát hátára pont passzolna is. Csak ne lenne olyan drága... talán 3 K-ba kerül. Na de talán Ticcinél is vannak hasonlók. Az Arany János utca megálló melletti utcában.

csütörtök, január 03, 2008

Project UK

Elkezdtem utánaolvasni az angliai életnek és a költségeknek.

Az easyJetnél a repülőjegy mai foglalással 11200 Ft-ba kerül, London Gatwick reptérre, csak oda. Az ár biztosan változik, ahogy közeledik a repülés napja, de 15 ezernél nem hiszem, hogy többe kerülne. Ebben 1 db 20 kilós csomag van, annyi csak elég lesz, Afrikába is elég volt.

Némi fórumozás után a költségek:

Kétágyas szoba - 200-250
£
Kaja - 40-80
£

Ez eddig 250-350 £ havonta
A bevétel minimálbérnél havi kb 900 £

Január 3.

Este hétre megyek az OVB-hez tájékoztatóra. Remélem, hogy ma kiderül, mi is pontosan a munka és mennyi időt kell rászánni. Nagyon kéne egy kis pénzt keresni, megnézek néhány lehetőséget, hátha találok valami jót.
A mai táncra így sajnos nem tudok bemenni, de most ez fontosabb.
A vizsgaidőszak végén körülnézek a melópiacon, múlt héten láttam pár jó lehetőséget.
Őszig megpróbálom összegyűjteni a fekete Merci árát, ha elég időt tudok rá szánni; elérhetőnek tűnik a cél.
Szombaton Zolival megnézzük a Verseny utcai piacot, hátha osztogatnak jó áron bőrkabátot. Vaterán találtam egy felvarrót, ami nagyon passzolna rá.
Ma el kéne jutni a gazdaságpszichológia könyvnek kb a feléig, holnap estére megpróbálom befejezni. Hétvégére marad így a kisvállalkozások és a vezetés és szervezés. Csütörtökön mikro vizsga, arra valószínűleg lesz rövidített jegyzet + kérek egy feladatgyűjteményt. Másfél napnak elégnek kell lennie rá.

Chagin' the mood

New year, new image.
Azt hiszem, itt az ideje egy kicsit váltani valami izgalmasabbra. Úgy nézem, hogy a mai kor stílusa néha kicsit túl unalmas. Nincs benne elég extra, nem különleges. Mondhatnám úgyis, hogy túlságosan uniformizált és semmilyen.
Hétvégén elnézek az egyik piacra kicsit átöltözni. Nagyjából kész az elképzelésem.
Azt hiszem, jó stílust találtam, nekem legalábbis tetszik. Jó zene, jó társaság és még jobb hangulat.
Wanna call me HepCat?

szerda, január 02, 2008

Éljen a DDoS

Meguntam, hogy állandóan szivat a router. 10-ből 3-4 url megnyitásánál hibaüzenetet kapok. upnp3 control akármi.
Belenéztem a router logjába:
# Time Message
101/02/2008 21:31:07 Unrecognized attempt blocked from 82.226.197.62:1530 to 80.98.62.160 TCP:46010
201/02/2008 21:31:08 Unrecognized attempt blocked from 211.1.219.196:23829 to 80.98.62.160 UDP:46010
301/02/2008 21:31:08 Unrecognized attempt blocked from 82.66.135.67:3684 to 80.98.62.160 TCP:46010
401/02/2008 21:31:08 Unrecognized attempt blocked from 92.112.90.237:1055 to 80.98.62.160 UDP:46010
501/02/2008 21:31:08 Unrecognized attempt blocked from 90.36.138.176:1394 to 80.98.62.160 TCP:46010
601/02/2008 21:31:08 Unrecognized attempt blocked from 89.239.62.13:62888 to 80.98.62.160 TCP:46010
701/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 89.237.78.125:61987 to 80.98.62.160 TCP:46010
801/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 99.245.162.29:45468 to 80.98.62.160 UDP:46010
901/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 83.34.195.138:11743 to 80.98.62.160 UDP:46010
1001/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 124.13.166.142:2987 to 80.98.62.160 TCP:46010
1101/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 81.216.151.12:61961 to 80.98.62.160 UDP:46010
1201/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 84.101.43.146:2072 to 80.98.62.160 TCP:46010
1301/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 85.178.71.53:6881 to 80.98.62.160 UDP:59317
1401/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 82.249.44.127:15829 to 80.98.62.160 TCP:62367
1501/02/2008 21:31:09 Unrecognized attempt blocked from 86.16.128.118:4056 to 80.98.62.160 TCP:46010
1601/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 85.18.136.69:42888 to 80.98.62.160 UDP:46010
1701/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 60.53.188.241:11836 to 80.98.62.160 UDP:46010
1801/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 70.68.141.184:9284 to 80.98.62.160 UDP:46010
1901/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 219.164.209.122:14122 to 80.98.62.160 UDP:46010
2001/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 76.30.58.203:59285 to 80.98.62.160 TCP:46010
2101/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 90.206.50.54:24562 to 80.98.62.160 UDP:46010
2201/02/2008 21:31:10 Unrecognized attempt blocked from 89.78.34.252:1656 to 80.98.62.160 TCP:46010
2301/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 86.151.122.199:53076 to 80.98.62.160 UDP:46010
2401/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 60.168.87.249:7448 to 80.98.62.160 UDP:46010
2501/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 89.78.34.252:1656 to 80.98.62.160 TCP:46010
2601/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 90.17.190.30:60900 to 80.98.62.160 UDP:46010
2701/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 84.108.109.66:56375 to 80.98.62.160 TCP:46010
2801/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 81.76.64.50:4992 to 80.98.62.160 TCP:46010
2901/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 90.36.138.176:1394 to 80.98.62.160 TCP:46010
3001/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 195.113.141.194:9442 to 80.98.62.160 UDP:46010
3101/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 89.79.0.10:10061 to 80.98.62.160 UDP:46010
3201/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 89.237.78.125:61987 to 80.98.62.160 TCP:46010
3301/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 87.208.175.110:10703 to 80.98.62.160 UDP:46010
3401/02/2008 21:31:11 Unrecognized attempt blocked from 90.24.199.104:23576 to 80.98.62.160 UDP:46010
3501/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 24.144.144.146:48177 to 80.98.62.160 UDP:46010
3601/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 124.13.166.142:2987 to 80.98.62.160 TCP:46010
3701/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 24.211.176.38:25106 to 80.98.62.160 UDP:46010
3801/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 80.104.206.138:4091 to 80.98.62.160 TCP:46010
3901/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 89.78.34.252:1656 to 80.98.62.160 TCP:46010
4001/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 83.78.140.22:17868 to 80.98.62.160 TCP:46010
4101/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 70.53.248.42:42020 to 80.98.62.160 TCP:46010
4201/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 61.187.79.67:10777 to 80.98.62.160 UDP:46010
4301/02/2008 21:31:12 Unrecognized attempt blocked from 59.189.221.67:3463 to 80.98.62.160 TCP:46010
4401/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 82.32.47.25:54703 to 80.98.62.160 UDP:46010
4501/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 125.212.122.255:26265 to 80.98.62.160 UDP:46010
4601/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 83.247.49.63:19644 to 80.98.62.160 UDP:46010
4701/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 60.2.130.123:16455 to 80.98.62.160 UDP:46010
4801/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 66.222.162.212:61546 to 80.98.62.160 TCP:46010
4901/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 86.205.114.223:4406 to 80.98.62.160 TCP:46010
5001/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 201.210.102.23:1501 to 80.98.62.160 UDP:46010
5101/02/2008 21:31:13 Unrecognized attempt blocked from 122.126.29.106:17320 to 80.98.62.160 UDP:46010
5201/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 83.205.246.161:1868 to 80.98.62.160 TCP:46010
5301/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 83.78.140.22:17868 to 80.98.62.160 TCP:46010
5401/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 68.112.90.252:64049 to 80.98.62.160 TCP:46010
5501/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 89.239.62.13:62888 to 80.98.62.160 TCP:46010
5601/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 76.30.58.203:58204 to 80.98.62.160 TCP:46010
5701/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 80.170.6.230:3236 to 80.98.62.160 TCP:46010
5801/02/2008 21:31:14 Unrecognized attempt blocked from 222.82.125.252:1501 to 80.98.62.160 UDP:46010
5901/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 89.78.34.252:1656 to 80.98.62.160 TCP:46010
6001/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 86.69.84.4:2575 to 80.98.62.160 TCP:59317
6101/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 82.148.202.202:11261 to 80.98.62.160 TCP:46010
6201/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 70.52.98.75:22887 to 80.98.62.160 UDP:46010
6301/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 78.114.34.229:52691 to 80.98.62.160 TCP:46010
6401/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 81.248.4.254:2458 to 80.98.62.160 TCP:46010
6501/02/2008 21:31:15 Unrecognized attempt blocked from 213.44.50.48:26092 to 80.98.62.160 UDP:46010
6601/02/2008 21:31:16 Unrecognized attempt blocked from 82.249.44.127:15829 to 80.98.62.160 TCP:62367
6701/02/2008 21:31:16 Unrecognized attempt blocked from 99.237.34.81:64708 to 80.98.62.160 UDP:46010
6801/02/2008 21:31:16 Unrecognized attempt blocked from 81.248.4.254:2458 to 80.98.62.160 TCP:46010
6901/02/2008 21:31:16 Unrecognized attempt blocked from 82.237.164.208:7217 to 80.98.62.160 UDP:46010
7001/02/2008 21:31:16 Unrecognized attempt blocked from 74.73.178.147:11157 to 80.98.62.160 UDP:46010
7101/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 83.205.246.161:1868 to 80.98.62.160 TCP:46010
7201/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 213.44.51.18:27273 to 80.98.62.160 UDP:46010
7301/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 213.10.167.219:47984 to 80.98.62.160 TCP:46010
7401/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 61.236.219.46:8821 to 80.98.62.160 UDP:46010
7501/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 62.10.24.72:3966 to 80.98.62.160 TCP:46010
7601/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 81.50.233.187:51224 to 80.98.62.160 TCP:46010
7701/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 86.22.53.80:64129 to 80.98.62.160 TCP:46010
7801/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 84.108.109.66:55777 to 80.98.62.160 TCP:46010
7901/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 87.231.182.95:48448 to 80.98.62.160 UDP:46010
8001/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 83.27.127.226:61053 to 80.98.62.160 TCP:46010
8101/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 89.237.78.125:61987 to 80.98.62.160 TCP:46010
8201/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 84.234.239.195:2075 to 80.98.62.160 TCP:46010
8301/02/2008 21:31:17 Unrecognized attempt blocked from 81.248.4.254:2458 to 80.98.62.160 TCP:46010
8401/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 81.219.76.2:19100 to 80.98.62.160 UDP:46010
8501/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 83.78.140.22:17868 to 80.98.62.160 TCP:46010
8601/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 212.176.204.134:58663 to 80.98.62.160 UDP:46010
8701/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 78.114.34.229:52691 to 80.98.62.160 TCP:46010
8801/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 60.52.43.67:55146 to 80.98.62.160 TCP:59317
8901/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 80.8.213.208:61091 to 80.98.62.160 TCP:46010
9001/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 88.178.183.107:2239 to 80.98.62.160 TCP:46010
9101/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 78.114.34.229:25387 to 80.98.62.160 UDP:46010
9201/02/2008 21:31:18 Unrecognized attempt blocked from 82.234.53.231:4810 to 80.98.62.160 TCP:46010
9301/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 82.234.146.244:2020 to 80.98.62.160 TCP:46010
9401/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 122.123.144.112:7013 to 80.98.62.160 UDP:46010
9501/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 70.45.57.167:60579 to 80.98.62.160 TCP:46010
9601/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 195.250.210.1:1921 to 80.98.62.160 TCP:46010
9701/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 209.121.23.53:53796 to 80.98.62.160 TCP:46010
9801/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 90.157.217.183:10448 to 80.98.62.160 TCP:46010
9901/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 89.78.34.252:1656 to 80.98.62.160 TCP:46010
10001/02/2008 21:31:19 Unrecognized attempt blocked from 88.174.220.145:51676 to 80.98.62.160 TCP:46010
10101/02/2008 21:31:20 Unrecognized attempt blocked from 213.36.211.52:1781 to 80.98.62.160 TCP:46010
10201/02/2008 21:31:20 Unrecognized attempt blocked from 213.10.167.219:48125 to 80.98.62.160 TCP:46010
10301/02/2008 21:31:20 Unrecognized attempt blocked from 77.203.192.246:65411 to 80.98.62.160 TCP:46010
10401/02/2008 21:31:20 Unrecognized attempt blocked from 58.107.102.47:3380 to 80.98.62.160 TCP:46010
10501/02/2008 21:31:20 Unrecognized attempt blocked from 61.157.226.230:8691 to 80.98.62.160 UDP:46010
10601/02/2008 21:31:20 Unrecognized attempt blocked from 83.27.127.226:61053 to 80.98.62.160 TCP:46010
10701/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 83.84.226.54:44109 to 80.98.62.160 UDP:46010
10801/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 81.220.252.90:65377 to 80.98.62.160 TCP:46010
10901/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 89.40.130.18:13635 to 80.98.62.160 UDP:46010
11001/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 81.248.4.254:2458 to 80.98.62.160 TCP:46010
11101/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 80.104.206.138:2113 to 80.98.62.160 TCP:46010
11201/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 86.22.53.80:64129 to 80.98.62.160 TCP:46010
11301/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 83.193.25.48:53544 to 80.98.62.160 TCP:46010
11401/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 88.178.183.107:2239 to 80.98.62.160 TCP:46010
11501/02/2008 21:31:21 Unrecognized attempt blocked from 82.234.53.231:4810 to 80.98.62.160 TCP:46010
11601/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 89.102.25.75:3460 to 80.98.62.160 TCP:46010
11701/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 82.234.146.244:2020 to 80.98.62.160 TCP:46010
11801/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 80.8.213.208:61091 to 80.98.62.160 TCP:46010
11901/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 195.250.210.1:1921 to 80.98.62.160 TCP:46010
12001/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 74.71.131.115:46361 to 80.98.62.160 UDP:46010
12101/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 82.67.199.245:53188 to 80.98.62.160 TCP:46010
12201/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 90.157.217.183:10448 to 80.98.62.160 TCP:46010
12301/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 80.216.0.54:2997 to 80.98.62.160 TCP:46010
12401/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 77.203.192.246:49800 to 80.98.62.160 TCP:46010
12501/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 83.205.246.161:1868 to 80.98.62.160 TCP:46010
12601/02/2008 21:31:22 Unrecognized attempt blocked from 88.174.220.145:51676 to 80.98.62.160 TCP:46010
12701/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 213.207.241.97:21364 to 80.98.62.160 UDP:46010
12801/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 204.116.34.242:50510 to 80.98.62.160 TCP:46010
12901/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 84.94.154.250:55570 to 80.98.62.160 TCP:46010
13001/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 89.237.78.125:33017 to 80.98.62.160 UDP:46010
13101/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 90.36.138.176:20047 to 80.98.62.160 UDP:46010
13201/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 87.187.228.199:11231 to 80.98.62.160 UDP:46010
13301/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 217.113.236.92:3065 to 80.98.62.160 TCP:46010
13401/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 220.134.34.71:22357 to 80.98.62.160 UDP:46010
13501/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 70.70.130.14:2282 to 80.98.62.160 TCP:46010
13601/02/2008 21:31:23 Unrecognized attempt blocked from 88.196.17.136:59935 to 80.98.62.160 TCP:46010
13701/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 58.107.102.47:3380 to 80.98.62.160 TCP:46010
13801/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 70.45.57.167:60579 to 80.98.62.160 TCP:46010
13901/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 74.205.69.104:80 to 80.98.62.160 TCP:60845
14001/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 82.231.29.3:34021 to 80.98.62.160 UDP:46010
14101/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 78.114.34.229:52691 to 80.98.62.160 TCP:46010
14201/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 80.104.206.138:2113 to 80.98.62.160 TCP:46010
14301/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 91.150.165.7:60295 to 80.98.62.160 TCP:46010
14401/02/2008 21:31:24 Unrecognized attempt blocked from 83.253.24.211:1370 to 80.98.62.160 TCP:46010
14501/02/2008 21:31:25 Unrecognized attempt blocked from 82.231.29.3:34021 to 80.98.62.160 UDP:59317
14601/02/2008 21:31:25 Unrecognized attempt blocked from 84.228.91.230:5672 to 80.98.62.160 UDP:46010
14701/02/2008 21:31:25 Unrecognized attempt blocked from 24.184.26.172:10997 to 80.98.62.160 UDP:46010
14801/02/2008 21:31:25 Unrecognized attempt blocked from 77.203.192.246:49800 to 80.98.62.160 TCP:46010
14901/02/2008 21:31:25 Unrecognized attempt blocked from 212.76.37.148:54109 to 80.98.62.160 TCP:46010
15001/02/2008 21:31:25 Unrecognized attempt blocked from 80.216.0.54:15246 to 80.98.62.160 UDP:46010
15101/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 85.187.186.195:19888 to 80.98.62.160 UDP:46010
15201/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 70.111.203.178:50062 to 80.98.62.160 TCP:46010
15301/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 84.94.154.250:55570 to 80.98.62.160 TCP:46010
15401/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 81.50.233.187:53017 to 80.98.62.160 TCP:46010
15501/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 204.116.34.242:50510 to 80.98.62.160 TCP:46010
15601/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 59.172.5.212:26790 to 80.98.62.160 UDP:46010
15701/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 83.78.140.22:17868 to 80.98.62.160 TCP:46010
15801/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 83.27.127.226:61053 to 80.98.62.160 TCP:46010
15901/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 60.48.81.92:1658 to 80.98.62.160 TCP:46010
16001/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 217.113.236.92:3065 to 80.98.62.160 TCP:46010
16101/02/2008 21:31:26 Unrecognized attempt blocked from 86.22.53.80:64129 to 80.98.62.160 TCP:46010
16201/02/2008 21:31:27 Unrecognized attempt blocked from 90.32.129.57:1045 to 80.98.62.160 TCP:46010
16301/02/2008 21:31:27 Unrecognized attempt blocked from 87.218.72.131:7999 to 80.98.62.160 UDP:46010
16401/02/2008 21:31:27 Unrecognized attempt blocked from 81.248.4.254:2458 to 80.98.62.160 TCP:46010
16501/02/2008 21:31:27 Unrecognized attempt blocked from 86.123.172.105:3194 to 80.98.62.160 TCP:46010
16601/02/2008 21:31:27 Unrecognized attempt blocked from 91.150.165.7:60295 to 80.98.62.160 TCP:46010
16701/02/2008 21:31:27 Unrecognized attempt blocked from 82.234.53.231:4810 to 80.98.62.160 TCP:46010
16801/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 86.213.141.9:1075 to 80.98.62.160 TCP:46010
16901/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 195.250.210.1:1921 to 80.98.62.160 TCP:46010
17001/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 62.65.196.8:53195 to 80.98.62.160 TCP:46010
17101/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 85.146.169.90:2758 to 80.98.62.160 TCP:46010
17201/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 80.170.6.230:3236 to 80.98.62.160 TCP:46010
17301/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 80.8.213.208:61091 to 80.98.62.160 TCP:46010
17401/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 91.168.227.57:3217 to 80.98.62.160 TCP:46010
17501/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 88.178.183.107:2239 to 80.98.62.160 TCP:46010
17601/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 90.157.217.183:10448 to 80.98.62.160 TCP:46010
17701/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 85.255.173.172:39492 to 80.98.62.160 UDP:46010
17801/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 206.190.56.28:443 to 80.98.62.160 TCP:62635
17901/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 60.54.107.162:29630 to 80.98.62.160 UDP:46010
18001/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 212.76.37.148:54109 to 80.98.62.160 TCP:46010
18101/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 82.249.44.127:15829 to 80.98.62.160 TCP:62367
18201/02/2008 21:31:28 Unrecognized attempt blocked from 88.174.220.145:51676 to 80.98.62.160 TCP:46010
18301/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 70.111.203.178:50062 to 80.98.62.160 TCP:46010
18401/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 218.166.105.137:9706 to 80.98.62.160 UDP:46010
18501/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 89.78.34.252:1656 to 80.98.62.160 TCP:46010
18601/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 80.250.8.213:12990 to 80.98.62.160 UDP:46010
18701/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 71.184.172.16:14737 to 80.98.62.160 UDP:46010
18801/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 58.107.102.47:3380 to 80.98.62.160 TCP:46010
18901/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 86.203.151.37:3653 to 80.98.62.160 TCP:46010
19001/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 89.100.165.2:42962 to 80.98.62.160 TCP:46010
19101/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 84.9.160.255:18342 to 80.98.62.160 UDP:46010
19201/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 85.28.109.242:11808 to 80.98.62.160 TCP:64571
19301/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 60.48.81.92:1658 to 80.98.62.160 TCP:46010
19401/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 88.6.152.15:21128 to 80.98.62.160 TCP:46010
19501/02/2008 21:31:29 Unrecognized attempt blocked from 80.216.0.54:15246 to 80.98.62.160 UDP:59317
19601/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 70.251.135.16:53322 to 80.98.62.160 TCP:46010
19701/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 87.120.114.247:42750 to 80.98.62.160 UDP:46010
19801/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 82.154.75.18:7348 to 80.98.62.160 UDP:46010
19901/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 203.218.204.198:15421 to 80.98.62.160 UDP:46010
20001/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 86.123.172.105:3194 to 80.98.62.160 TCP:46010
20101/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 195.132.239.210:3707 to 80.98.62.160 TCP:46010
20201/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 83.171.154.17:60134 to 80.98.62.160 UDP:46010
20301/02/2008 21:31:30 Unrecognized attempt blocked from 86.213.141.9:1075 to 80.98.62.160 TCP:46010
20401/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 70.68.186.62:61662 to 80.98.62.160 UDP:46010
20501/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 222.69.210.78:14675 to 80.98.62.160 UDP:46010
20601/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 78.2.54.189:1930 to 80.98.62.160 TCP:46010
20701/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 77.203.192.246:49800 to 80.98.62.160 TCP:46010
20801/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 89.143.135.97:50504 to 80.98.62.160 TCP:61771
20901/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 90.8.170.154:63342 to 80.98.62.160 TCP:46010
21001/02/2008 21:31:31 Unrecognized attempt blocked from 82.66.135.67:4000 to 80.98.62.160 TCP:46010
21101/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 84.94.154.250:55570 to 80.98.62.160 TCP:46010
21201/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 83.199.141.197:54723 to 80.98.62.160 TCP:46010
21301/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 218.56.65.159:20000 to 80.98.62.160 UDP:46010
21401/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 86.203.151.37:3653 to 80.98.62.160 TCP:46010
21501/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 89.100.165.2:42962 to 80.98.62.160 TCP:46010
21601/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 204.116.34.242:50510 to 80.98.62.160 TCP:46010
21701/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 62.240.172.39:17799 to 80.98.62.160 UDP:46010
21801/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 86.69.84.4:2575 to 80.98.62.160 TCP:59317
21901/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 189.156.244.71:47665 to 80.98.62.160 UDP:46010
22001/02/2008 21:31:32 Unrecognized attempt blocked from 83.175.191.7:8706 to 80.98.62.160 UDP:46010
22101/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 80.240.160.204:31399 to 80.98.62.160 UDP:46010
22201/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 80.104.206.138:2113 to 80.98.62.160 TCP:46010
22301/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 70.251.135.16:53322 to 80.98.62.160 TCP:46010
22401/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 82.160.7.10:3129 to 80.98.62.160 TCP:46010
22501/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 84.94.187.12:49244 to 80.98.62.160 UDP:46010
22601/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 91.150.165.7:60295 to 80.98.62.160 TCP:46010
22701/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 76.102.66.104:60512 to 80.98.62.160 UDP:46010
22801/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 82.78.175.30:48197 to 80.98.62.160 UDP:46010
22901/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 59.39.217.135:51803 to 80.98.62.160 UDP:46010
23001/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 90.27.248.88:1484 to 80.98.62.160 TCP:46010
23101/02/2008 21:31:33 Unrecognized attempt blocked from 82.231.69.90:2653 to 80.98.62.160 TCP:46010
23201/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 121.68.42.91:24276 to 80.98.62.160 UDP:46010
23301/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 91.165.139.89:1240 to 80.98.62.160 TCP:46010
23401/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 84.217.104.183:51494 to 80.98.62.160 UDP:46010
23501/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 88.123.230.184:4068 to 80.98.62.160 TCP:46010
23601/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 78.178.153.113:4322 to 80.98.62.160 TCP:46010
23701/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 82.227.79.202:19050 to 80.98.62.160 UDP:46010
23801/02/2008 21:31:34 Unrecognized attempt blocked from 212.76.37.148:57964 to 80.98.62.160 TCP:46010
23901/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 90.8.170.154:63342 to 80.98.62.160 TCP:46010
24001/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 218.111.12.125:18158 to 80.98.62.160 UDP:46010
24101/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 88.156.229.144:54321 to 80.98.62.160 UDP:46010
24201/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 59.189.245.246:4391 to 80.98.62.160 TCP:46010
24301/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 213.121.151.210:51082 to 80.98.62.160 UDP:46010
24401/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 60.48.81.92:1658 to 80.98.62.160 TCP:46010
24501/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 82.232.223.12:21690 to 80.98.62.160 UDP:46010
24601/02/2008 21:31:35 Unrecognized attempt blocked from 217.226.198.228:19674 to 80.98.62.160 UDP:46010
24701/02/2008 21:31:36 Unrecognized attempt blocked from 59.189.245.246:4218 to 80.98.62.160 TCP:46010
24801/02/2008 21:31:36 Unrecognized attempt blocked from 81.165.74.179:53089 to 80.98.62.160 TCP:46010
24901/02/2008 21:31:36 Unrecognized attempt blocked from 82.232.223.12:21690 to 80.98.62.160 UDP:59317
25001/02/2008 21:31:36 Unrecognized attempt blocked from 84.208.92.3:3377 to 80.98.62.160 TCP:46010
25101/02/2008 21:31:36 Unrecognized attempt blocked from 82.231.69.90:2653 to 80.98.62.160 TCP:46010
25201/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 86.213.141.9:1075 to 80.98.62.160 TCP:46010
25301/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 80.212.189.70:15077 to 80.98.62.160 TCP:46010
25401/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 88.111.29.230:8585 to 80.98.62.160 UDP:46010
25501/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 82.78.175.30:48197 to 80.98.62.160 UDP:59317
25601/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 90.157.194.33:6666 to 80.98.62.160 UDP:46010
25701/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 78.178.153.113:4322 to 80.98.62.160 TCP:46010
25801/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 218.102.218.251:17126 to 80.98.62.160 UDP:46010
25901/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 88.165.231.25:3236 to 80.98.62.160 TCP:46010
26001/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 219.68.105.29:25517 to 80.98.62.160 UDP:46010
26101/02/2008 21:31:37 Unrecognized attempt blocked from 59.115.217.6:12025 to 80.98.62.160 UDP:46010
26201/02/2008 21:31:38 Unrecognized attempt blocked from 87.120.50.207:21633 to 80.98.62.160 UDP:46010
26301/02/2008 21:31:38 Unrecognized attempt blocked from 90.38.203.31:1648 to 80.98.62.160 TCP:46010
26401/02/2008 21:31:38 Unrecognized attempt blocked from 59.189.245.246:4391 to 80.98.62.160 TCP:46010
26501/02/2008 21:31:46 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59931
26601/02/2008 21:31:46 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59931
26701/02/2008 21:31:46 Unrecognized attempt blocked from 82.0.74.55:39315 to 80.98.62.160 TCP:60303
26801/02/2008 21:31:47 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59931
26901/02/2008 21:31:47 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59931
27001/02/2008 21:31:49 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59931
27101/02/2008 21:31:52 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59931
27201/02/2008 21:31:54 Unrecognized attempt blocked from 82.249.44.127:15829 to 80.98.62.160 TCP:62367
27301/02/2008 21:31:59 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59981
27401/02/2008 21:31:59 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59981
27501/02/2008 21:31:59 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59981
27601/02/2008 21:32:00 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59981
27701/02/2008 21:32:02 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59981
27801/02/2008 21:32:05 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:59981
27901/02/2008 21:32:05 Unrecognized attempt blocked from 84.237.185.149:62204 to 80.98.62.160 TCP:65313
28001/02/2008 21:32:07 Unrecognized attempt blocked from 206.190.56.28:443 to 80.98.62.160 TCP:63309
28101/02/2008 21:32:08 Unrecognized attempt blocked from 80.185.233.213:43319 to 80.98.62.160 TCP:59387
28201/02/2008 21:32:11 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:60019
28301/02/2008 21:32:12 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:60019
28401/02/2008 21:32:12 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:60019
28501/02/2008 21:32:13 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:60019
28601/02/2008 21:32:14 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:60019
28701/02/2008 21:32:18 Unrecognized attempt blocked from 207.46.27.254:7001 to 80.98.62.160 UDP:60019
28801/02/2008 21:32:23 Unrecognized attempt blocked from 77.70.21.63:12404 to 80.98.62.160 TCP:64811
28901/02/2008 21:32:23 Unrecognized attempt blocked from 88.156.34.18:14799 to 80.98.62.160 TCP:65035
29001/02/2008 21:32:31 Unrecognized attempt blocked from 88.156.81.152:48099 to 80.98.62.160 TCP:63557
29101/02/2008 21:32:32 Unrecognized attempt blocked from 206.190.56.28:443 to 80.98.62.160 TCP:62635
29201/02/2008 21:32:48 Unrecognized attempt blocked from 89.80.148.40:1664 to 80.98.62.160 UDP:1664
29301/02/2008 21:32:52 Unrecognized attempt blocked from 85.28.109.242:11808 to 80.98.62.160 TCP:64571
Azaz bő egy perc alatt 300 behatolási kísérletet gátolt meg. Nem hinném, hogy valaki direk DDoS-olna, biztos valami okos robot játssza az eszét. Csak tudnám, hogy mit tehetek ellene....